Tim's Speelgoedboerderij


Kooiweg 10 3927 EB Renswoude

Levering uit eigen voorraad
Uw specialist in boerderij speelgoed

Over Tim's Speelgoedboerderij

Tim's Speelgoed Boerderij wil kinderen weer echt aan het spelen krijgen met duurzaam speelgoed én veel ruimte voor de fantasie van het kind. Speelgoed dat niet na één keer vallen al de prullenbak in kan.
Naast houten speelgoed is Tim's Speelgoedboerderij gespecialiceerd in boerderij speelgoed van verschillende bekende merken zoals Bruder, KidsGlobe, Britains, Schleich en Siku met levensechte (op schaal gemaakte) voertuigen, stallen en boerderijdieren van hout, metaal of stevig kunststof.

Door de stallen van Kids Globe Farming te combineren met de voertuigen van Bruder, Britains of Siku kun je een complete boerderij samenstellen waar urenlang mee gespeeld kan worden.

Deze boerderij is dan in de loop der jaren uit te bereiden, wat ze elke keer weer stimuleert om verder te spelen. Ze worden uitgedaagd om een rollenspel te doen, met andere woorden ze gaan de boer na spelen. Zorgen voor de koeien, grasmaaien, schudden en harken zodat de koeien in de winter ook genoeg te eten hebben en ga zo maar door.

Op onze site staan veel video's; video's waarin we een product in detail goed laten zien, zodat u van te voren exact weet wat u koopt, maar ook video's waarin we uitleggen wat je nu met het speelgoed kan.

Echt een webshop met een hart voor speelgoed!

Foto's

houten boerderij speelgoed

Tim's Speelgoedboerderij in het kort

Soorten speelgoed

Boerderijspeelgoed
Buitenspeelgoed
Electronisch speelgoed
Houten speelgoed
Schaalmodellen

Gericht op

Consumenten
Onderwijs

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Tim's Speelgoedboerderij


Kooiweg 10 3927 EB Renswoude