Speeltechniek


Bergkampweg 10 7231 CN Warnsveld
0575 848558 Klik om te bellen

Over Speeltechniek

Speeltechniek heeft een uitgebreid aanbod van uitdagende materialen binnen de thema’s Wetenschap en Techniek welke zijn te gebruiken in de kinderopvang, peuterspeelzaal, basisonderwijs, voortgezet onderwijs én bij jou thuis.

Onze Missie
Wij willen ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling en uitbouw van het thema Wetenschap en Techniek in het basis en middelbaar onderwijs.

Kwaliteit
Speeltechniek streeft naar een optimale service, goede adviezen en persoonlijk contact. Het koppelen van de beste prijzen aan kwaliteit aan en het creëren van een exclusief aanbod is bij ons vanzelfsprekend.Speeltechniek heeft een uitgebreid aanbod van uitdagende les en speelmaterialen binnen de thema’s Wetenschap en Techniek. Deze zijn te gebruiken zijn in de kinderopvang, peuterspeelzaal, basisonderwijs, voortgezet onderwijs én bij particulieren.

Speeltechniek streeft naar een optimale service, goede adviezen en persoonlijk contact. Het koppelen van kwaliteit aan de beste prijzen en het creëren van een exclusief aanbod is bij ons vanzelfsprekend.

Foto's

Speeltechniek in het kort

Soorten speelgoed

Electronisch speelgoed
Hobby artikelen
Houten speelgoed
Robitica speelgoed
Techniek speelgoed

Gericht op

Consumenten
Onderwijs
Zorgsector

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Speeltechniek


Bergkampweg 10 7231 CN Warnsveld
0575 848558 Klik om te bellen