Speelgoedbox


Nieuwstraat 3 2651 CG Berkel en Rodenrijs
010 316 0577 Klik om te bellen

Over Speelgoedbox

Wat is Speelgoedbox?

Speelgoedbox is een speelgoedwinkel in Berkel en Rodenrijs. Onze winkel biedt een ruim assortiment aan houten speelgoed, constructiespeelgoed, sport- en spelartikelen. Onze artikelen zijn van de beste merken en hebben aantrekkelijke prijzen. U kunt de winkel bezoeken op woensdag van 10.00 tot 17.00 en vrijdag en zaterdag tussen 10:00 en 17:00.

Liever online shoppen? Dat kan! Onze webshop heeft een ruim assortiment. Artikelen die op voorraad zijn en vóór 15:00 worden besteld, versturen wij nog diezelfde dag.

Duurzaam en educatief houten speelgoed

Houten speelgoed is onze specialiteit. Wij hebben een uitgebreid assortiment houten speelgoed van diverse merken. Houten speelgoed is beter voor het milieu, gaat jarenlang mee, is goed voor de motoriek van uw kind en staat ook nog eens mooi in uw woonkamer. In onze winkel vindt u educatief en duurzaam houten speelgoed van onder andere Bigjig, Viga Toys, Tidlo en New Classic Toys. Van poppenhuizen tot werkbankjes en van loopfietsen tot treinbanen: wij hebben het voor u klaar staan. Liever ander duurzaam speelgoed? Wij verkopen ook Green Toys van gerecycled plastic.

Constructiespeelgoed en sport- en spelartikelen

Naast houten speelgoed kunt u bij ons ook terecht voor constructiespeelgoed, sport- en spelartikelen. Het constructiespeelgoed van Eitech is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het is leerzaam speelgoed waarmee kinderen constructies als auto’s of vliegtuigen kunnen bouwen met boutjes en moeren. Ook verkopen wij het merk Bakoba. Dit constructiespeelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Naast speelgoed kunt u bij ons ook terecht voor diverse sport- en spelartikelen; van schaken en dammen tot dartpijltjes en dartaccessoires.

Waarom kiezen voor Speelgoedbox?

Speelgoedbox onderscheidt zich van andere speelgoedwinkels door het ruime assortiment aan duurzaam en educatief houten speelgoed, aangevuld met andere soorten speelgoed en diverse sport- en spelartikelen. Bovendien kunt u bij ons ook online bestellen, wanneer dit uw voorkeur heeft. Onze producten zijn van de beste merken en hebben aantrekkelijke prijzen. U kunt onze winkel vinden aan Nieuwstraat 3 in Berkel en Rodenrijs. Graag tot ziens in onze speelgoedwinkel!

 

Voor duurzaam en educatief speelgoed gaat u naar Speelgoedbox!

Foto's

Overzicht van de winkel

Speelgoedbox in het kort

Soorten speelgoed

Buitenspeelgoed
Denkspellen
Houten speelgoed
Puzzels

Gericht op

Consumenten
Onderwijs

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Logo Speelgoedbox

Speelgoedbox

Speelgoedbox


Nieuwstraat 3 2651 CG Berkel en Rodenrijs
010 316 0577 Klik om te bellen