Goodtoys Speelgoed


Satijnvlinder 18 7534 ME Enschede
0534613659 Klik om te bellen

Over Goodtoys Speelgoed

SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

In onze zoektocht naar duurzaam en uitdagend speelgoed voor onze 3 kinderen konden wij nooit echt vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed aanbied. Speelgoed waar gegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maar vanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vindt u dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in plastikzakken die wij ophalen bij plaatselijke ondernemers, wij verzenden uw speelgoedbestelling in tweedehands dozen en bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelling Co2 neutraal te laten bezorgen bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Kortom wij doen er alles aan om ons motto Speel goed, speel duurzaam naar onze klanten toe, meer dan waar te maken.

Foto's

Goodtoys Speelgoed in het kort

Soorten speelgoed

Familiespellen
Houten speelgoed

Gericht op

Consumenten
Onderwijs
Zorgsector

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Team

Artikelen

Lottie pop: de doordachte pop!

Wij mochten een Lottie pop uitzoeken. De keuze is snel gemaakt want we hebben alleen blanke poppen. De poppen van Lottie zijn anders dan andere poppen. Ze zijn ontwikkeld met het oog op een positieve...

Onze locatie

Goodtoys Speelgoed


Satijnvlinder 18 7534 ME Enschede
0534613659 Klik om te bellen