Goodtoys Speelgoed


Satijnvlinder 18 7534 ME Enschede
0534613659 Klik om te bellen

Over Goodtoys Speelgoed

SPEEL GOED, SPEEL DUURZAAM!

Als ouders van 3 kinderen konden wij niet vinden wat wij zochten; een speelgoedwinkel die enkel en alleen duurzaam speelgoed verkoopt. Speelgoed waar gegarandeerd jaren mee gespeeld kan worden, speelgoed dat kinderen uitdaagt, speelgoed dat geproduceerd is met de beste materialen en niet vanuit winstoogpunt maar vanuit het oogpunt mens en milieu wordt geproduceerd. Vanuit deze zoektocht hebben wij in 2010 Goodtoys opgericht.

Bij Goodtoys vind je dan ook enkel en alleen speelgoed dat aan deze kernwaarden voldoet. Deze kernwaarden hebben wij overigens in onze gehele bedrijfsvoering doorgevoerd: het speelgoed wordt met zorg verpakt in hergebruikte plasticzakken en overgebleven karton die wij ophalen bij plaatselijke ondernemers en wij verzenden jouw bestelling zoveel mogelijk in hergebruikte dozen.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij de Goodtoys inpakdienst opgestart. Want zeg nou zelf wie heeft er zin om met plakband, papier en schaar aan de slag te gaan om het speelgoed in te pakken. Wij rekenen hiervoor €0.75 per in te pakken cadeau en de opbrengst van deze dienst komt volledig ten goede van diverse regionale goede doelen gericht op kinderen.

Kortom bij Goodtoys doen wij er echt alles aan om ons motto speel goed, speel duurzaam meer dan waar te maken.

Grote collectie poppen van de beste poppenfabrikanten

Met onze ruime collectie babypoppen en Reborn babypoppen is er altijd een babypop naar jouw keuze te vinden. Eén ding hebben al onze poppen gemeen: ze zijn niet alleen super lief maar ook nog eens duurzaam gefabriceerd en van de beste kwaliteit. Je vind bij ons baby poppen van onder meer Llorens, Antonio Juan, Arias, Miniland, Götz en Paola Reina. Uiteraard hebben wij ook een grote collectie modepoppen. Met deze poppen kunnen kinderen zich meer identificeren. Ze zijn volwassener als de babypoppen waardoor kinderen meer een vriendinnenrol dan een moederrol voor deze poppen zullen ontwikkelen. Je vindt bij ons gerenommeerde poppenmerken als Santoro Gorjuss, Petitcollin, Götz, Lottie, Kruselings poppen van Käthe Kruse, Munecas poppen van Llorens en de Las Amigas poppen van Paola Reina. 

Goodtoys is ook het adres voor stoffen poppen. Of je nou op zoek bent naar een lappenpop, een echte babypop van stof of een modepop van stof bij ons vind je het allemaal. Wij verkopen stoffen poppen van Lilliputiens, Rubens Barn, Haba, Bonnika handgemaakte poppen uit Sri Lanka, Manhattan Toy met de beroemde baby Stella en Wee baby poppenseries en de prachtige poppen van ByAstrup. Al deze poppenmerken hebben allemaal hun eigen uitstraling en stijl waardoor er altijd een pop van jouw keuze te vinden is. 

Mensen zijn er in allerlei soorten en maten en wij vinden dat het precies zo ook met poppen moet zijn. Bij goodtoys vind je daarom ook een ruime collectie poppen met een andere etnische achtergrond dan de standaard blanke huid/blauwe ogen, maar ook poppen met bijvoorbeeld het syndroom van down of poppen die een bril of een cochleair implantaat dragen. Deze poppen zijn niet alleen leuk om te kopen als je een gelijkenis met jouw kind zoekt. Door het geven van deze poppen draag jij jouw steentje bij aan een wereld die opener, inclusiever en toleranter is ten opzichte van diversiteit.  

Ben je op zoek naar een pop voor in bad? Een pop die geschikt is vanaf de geboorte, een jongenspop of een pop die geluid maakt? Ook hierin bieden wij een ruime keuze kwaliteitspoppen aan. 

Rollenspel Speelgoed

Kinderen doen graag alles na wat "grote" mensen ook in het dagelijks leven doen. In deze categorie vind je speelsets voor diverse rollenspelen zoals een beautycase, hun eigen gereedschapskist, een dokterskoffer of de benodigdheden voor een kapsalon. Maar ook etenswaren, pannetjes en andere kookbenodigdheden. Spelen met dit speelgoed bevorderd de fantasie door het zelf bedenken van de verhaallijnen. Eén ding is zeker: het is altijd genieten om kinderen met dit speelgoed te zien spelen!

Foto's

Het adres voor Doe Alsof speelgoed en Poppen

Goodtoys Speelgoed in het kort

Soorten speelgoed

Houten speelgoed

Gericht op

Consumenten
Onderwijs
Zorgsector

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Team

Artikelen

Lottie pop: de doordachte pop!

Wij mochten een Lottie pop uitzoeken. De keuze is snel gemaakt want we hebben alleen blanke poppen. De poppen van Lottie zijn anders dan andere poppen. Ze zijn ontwikkeld met het oog op een positieve...

Voor ieder kind een pop die op hem of haar lijkt: dat is onze missie

Mensen zijn er in allerlei soorten en maten en daar kunnen wij alleen maar blij om zijn. Hoe saai zou het zijn als iedereen er precies hetzelfde uit zou zien. Ook een kind moet zichzelf kunnen herkennen...

Onze locatie

Goodtoys Speelgoed


Satijnvlinder 18 7534 ME Enschede
0534613659 Klik om te bellen