Gone with the wind


Vijzelstraat 22 H 1017 HK Amsterdam
020 423 0230 Klik om te bellen

Over Gone with the wind

Gone with the wind is een speelgoedwinkel in het centrum van Amsterdam in 2022 bestaan we 30 jaar. De speelgoedwinkel is gelegen aan de Vijzelstraat 22 H direct bij de bloemenmarkt en aan het einde van de Kalverstraat.


Het bedrijf is ontstaan en begonnen met verkopen op de markt. Maar al snel werdt er gekozen voor een vaste lokatie in de vorm van een stenen winkel. In 1999 kwam er een eenvoudige onlinewinkel bij. Die inmiddels is uitgegroeid tot een prachtige website met meer dan 2500 artikelen. In tegenstelling tot veel grote websites, bieden wij een gratis inpakservice aan. De bestelling wordt indien geweest feestelijk ingepakt.

Bij ons vindt je speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ook hebben we een mooi assortiment met mobielen voor aan het plafond.

We hebben een grote selectie met spelen, puzzels en speelgoed van oa. de volgende merken: Haba, Djeco, Plantoys, Pintoys, Brio, Schleich, Papo, Collecta, Safari ltd, Mojo, Sigikid, goki, white goblin games, 999 games, Jumbo, Ravensburger, Geranimo games en vele andere merken.

Foto's

Foto van de winkel

Gone with the wind in het kort

Soorten speelgoed

Bordspellen
Buitenspeelgoed
Denkspellen
Familiespellen
Hobby artikelen
Houten speelgoed
Kinderboeken
Puzzels

Gericht op

Consumenten
Onderwijs

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

Gone with the wind


Vijzelstraat 22 H 1017 HK Amsterdam
020 423 0230 Klik om te bellen