De Appelboom


Hoofdstraat 177-b 3781 AE Voorthuizen
0342-701146 Klik om te bellen

Over De Appelboom

De Appelboom is een Christelijke Boekshop en Speelgoedwinkel in het centrum van Voorthuizen. De speelgoedafdeling biedt je een ruime keus aan echt leuk speelgoed! Anders dan anders, prikkelend voor de fantasie en origineel, in verschillende prijsklassen en voor diverse leeftijden. Bezoek ook gerust onze webshop.

In de Christelijke Boekshop vind je een uitgebreid assortiment boeken, cd’s, dvd’s, gifts en kaarten met een Christelijke boodschap.

Over ons en onze visie:
Hij zal zijn als een boom, geplant aan stromend water. Op tijd draagt hij vrucht, zijn bladeren verdorren niet. Alles wat hij doet komt tot bloei. Psalm 1:3

Bovenstaande tekst uit de bijbel is een belangrijke drijfveer en motivatie voor onze onderneming. De Appelboom, een droom die tot werkelijkheid is gekomen. Al langere tijd hadden wij, Margreeth en Joop van Sijll, de visie een eigen winkel te starten. Een winkel waar we artikelen verkopen waar we achter staan en waarvan we geloven dat deze kunnen bijdragen tot het welzijn van de klanten. Verantwoord, leuk en leerzaam speelgoed voor kinderen. Boeken en muziek met een goede en waardevolle inhoud. Een onderneming die vrucht voortbrengt.

Foto's

De Appelboom in het kort

Soorten speelgoed

Bordspellen
Denkspellen
Familiespellen
Hobby artikelen
Houten speelgoed
Kinderboeken
Poppen, Constructie materiaal, Kraamcadeautjes, Knuffels
Puzzels

Gericht op

Consumenten
Onderwijs

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

De Appelboom


Hoofdstraat 177-b 3781 AE Voorthuizen
0342-701146 Klik om te bellen