BERG


Stevinlaan 2 6716 WB Ede
0318467171 Klik om te bellen

Over BERG

Kom buiten spelen!! Er is toch niets leuker dan het beleven van de mooiste avonturen, alleen óf samen met je vriendjes of vriendinnetjes. Jij zit aan het stuur en mag bepalen welk avontuur je tegemoet gaat. Is dat niet cool?

En zo is het ook allemaal begonnen. Meer dan 30 jaar geleden bouwde Henk van den Berg zijn eigen skelter in de schuur op de boerderij van zijn ouders. Samen met zijn vriendjes beleefde hij avontuur na avontuur. Heel veel kinderen vonden zijn skelter zo leuk en wilden er zelf ook eentje. Hij bouwde er daarom nog een paar en zo is BERG ontstaan.

En nu, jaren later, is BERG uitgegroeid tot wereldmarktleider op het gebied van skelters en trampolines. Onze skelters en trampolines worden, in alle soorten en maten, verkocht in meer dan veertig landen. Van Australië tot Amerika en van Afrika tot Europa overal zijn er kinderen die veel speelplezier aan onze producten beleven. Elke dag weer opnieuw.

Maar we doen het niet alleen. Onze dealers zijn voor ons erg belangrijk, met al je vragen kun je bij hen terecht. Ze geven je vakkundig advies, beschikken over een ruim aanbod skelters en trampolines in hun showroom en indien gewenst kun je bij hen een uitgebreide proefrit of proefsprong maken. Zo wordt het kiezen van jouw skelter of trampoline nog makkelijker.

Foto's

BERG kantoor Ede

BERG in het kort

Soorten speelgoed

Buitenspeelgoed

Gericht op

Consumenten
Leisure
Onderwijs

Online assortiment bekijken

Ja

Online bestellen

Ja

Onze locatie

BERG


Stevinlaan 2 6716 WB Ede
0318467171 Klik om te bellen