sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hurksestraat 19/ studio 2.10
    5652 AH Eindhoven
  • 0628995345

De Grote Wolf - Houten speelgoed

De studio van De Grote Wolf staat bommetje vol met betaalbaar kwaliteitsspeelgoed van toen en nu. Via de (web)shop krijgt het houten speelgoed een tweede leven, samen consuminderen door hergebruik. Check snel de TOP merken zoals I’m Toy, Janod, Haba, Brio, Grimm’s, Kapla, New Classic Toys, Van Dijk Toys, Allehand, unieke vintage items en nog veel meer. De keuze is reuze voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Er is voor elk wat wils, als het speelgoed maar uit het juiste hout is gesneden. Naast de webshop komen op afspraak houtenspeelgoedliefhebbers langs om hun aankopen op te halen in de sfeervolle kindvriendelijke studio in Eindhoven. Het houten poppenhuis staat vol met bijzonder speelgoed en is een feest der herkenning voor iedereen. 

De Grote Wolf is ontstaan vanuit hartstocht voor houten speelgoed, kids, duurzaamheid en heel veel enthousiasme. Het motto is samen consuminderen door hergebruik. Waarom duur nieuw houten speelgoed kopen terwijl er al zoveel mooi speelgoed gemaakt is.
De Grote Wolf is er voor duurzame ouders die houten speelgoed een tweede of derde leven willen geven. Ouders, opa’s en oma’s, gastouders , peuterspeelzalen die graag willen dat hun (klein) kinderen/ opvangkinderen met degelijk speelgoed spelen. Het aanbod houten speelgoed wat in de shop staat is in perfecte staat, schoon en betaalbaar. Ik verpak alle cadeautjes feestelijk in!


De Grote Wolf – Houten speelgoed verkoopt ook Outlet. Het betreft NIEUW houten speelgoed. Het houten speelgoed is ongebruikt en wordt tegen een zacht prijsje aangeboden. Het speelgoed is verkregen van onze huidige klanten. Zij hebben het speelgoed direct aan ons verkocht of geruild tegen vervolgspeelgoed. Hergebruik staat bij De Grote Wolf hoog in het vaandel, daarom koop ik niks in via de groothandel.


Foto's van De Grote Wolf - Houten speelgoedDe Grote Wolf - Houten speelgoed in het kort

Gericht op

  • Consumenten
  • Onderwijs

Online bestellen:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja

Soorten speelgoed

  • Houten speelgoed