sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
 • Edisonstraat 15
  5621 HJ Eindhoven
 • 0628995345

De Grote Wolf - Houten speelgoed

Bij De Grote Wolf vind je houten speelgoed van toen & nu
De winkel heeft een uitgebreid en wisselend assortiment met betaalbaar kwaliteitsspeelgoed. Nieuwerwets, vintage, gerepareerd, handgemaakt houten speelgoed daarnaast hebben ze ook nieuw speelgoed uit overname.


Voelen, proberen en ontdekken
De Grote Wolf wil je graag helpen om naar huis te gaan met veilig speelgoed, zonder schadelijke stoffen en voor een betaalbare prijs. Ze kijken graag met je mee in welke speelfase of ontwikkeling je kindje zit. Maar bij De Grote Wolf gaan ze verder, het is namelijk niet zomaar een speelgoedwinkel waarbij je alleen maar mag kijken. Bij De Grote Wolf kan je kindje zelf voelen, proberen en ontdekken met het oerdegelijke speelgoed.  

Oerkwaliteit kopen en doorgeven
Check TOP merken zoals I’m Toy, Janod, Haba, Brio, Grimm’s, Kapla, New Classic Toys, Van Dijk Toys, Allehand. Ook hebben we unieke vintage items en nog veel meer. De keuze is reuze voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Er is voor elk wat wils, als het speelgoed maar uit het juiste hout is gesneden.

Duurzaam en circulair concept
Waarom nieuw speelgoed kopen terwijl er al zoveel moois is gemaakt? De Grote Wolf verkoopt niet zozeer commercieel speelgoed, maar houten speelgoed dat leeft. Samen met vrijwilligers van de Gemeente Eindhoven geven zij houten speelgoed een tweede, derde en zelfs een vierde leven. Speelgoed dat ooit is gebruikt in een kleurrijke fantasie van een zoon of dochter. Zij vertellen de verhalen achter het speelgoed weer door.

Doneren & Korting
Met diverse houtenspeelgoeddokters en zorginstellingen blaast De Grote Wolf kapot,  incompleet en afgeleefd speelgoed nieuw leven in. Zo wordt het speelgoed klaar gemaakt voor een nieuw speelleven. Daarnaast is houten speelgoed authentiek en herkenbaar voor iedereen. Het brengt mooie speelherinneringen naar boven en verbind. 

Heb je duurzaam houten speelgoed op je zolder staan dat je graag wilt doneren? Je bent altijd welkom om het langs te brengen bij De Grote Wolf.


Als bedankje voor jou donatie krijg je een kortingsbon die je kan spenderen in de winkel.


Foto's van De Grote Wolf - Houten speelgoedDe Grote Wolf - Houten speelgoed in het kort

Gericht op

 • Consumenten
 • Onderwijs

Online bestellen:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja

Soorten speelgoed

 • Bordspellen
 • Buitenspeelgoed
 • Denkspellen
 • Familiespellen
 • Houten speelgoed
 • Puzzels