Artikel afbeelding

Lottie pop: de doordachte pop!

Wij mochten een Lottie pop uitzoeken. De keuze is snel gemaakt want we hebben alleen blanke poppen. De poppen van Lottie zijn anders dan andere poppen. Ze zijn ontwikkeld met het oog op een positieve blik op de kindertijd. Deze poppen zijn niet volwassen maar lijken meer op een negen jarig kind. Ze dragen dus geen make-up, hoge hakken, tatoeages of sieraden. Ze zijn met een lengte van 18 cm. ook in het oog springend en gemakkelijk te hanteren. De verpakking is prachtig vormgegeven en ook bedoeld om te bewaren.

Onze peuter is gelijk weg van Lottie pop Branksea Festival. Ze doet haar tas om de schouder en kan zelfs haar laarsjes aan- en uit trekken. Dit komt door de gespleten achterzijde en scheelt veel frustraties voor jongere poppenmoeders. Haar kleertjes sluiten met klittenband. ’s Avonds slaapt de pop bij haar in bed. De hoofdband krijgt ze niet om haar hoofd, maar dat mag de pret niet drukken. Ze zijn er beide helemaal klaar voor…

Lottie is echt een doordachte pop. De leuke kledingsets en extra's die erbij gekocht kunnen worden zoals de boomhut en kano maken de Lottie wereld helemaal af. Onze peuter zal nog veel plezier aan deze pop gaan beleven!

Op November 28, 2017