Baby blij met baas

Ondanks de moeilijke economische tijd waarmee veel bedrijven te maken hebben, is er toch een lichtpuntje. Personeel en zakelijke relaties worden in het zonnetje gezet als zij een baby hebben gekregen. Ondanks lange tijd niet aanwezig te zijn geweest door zwangerschapsverlof, wordt de geboorte toch gevierd met een mooi kraam kado! Wat een geweldige baas heb je, als je zo’n attentie krijgt!

Ondanks de moeilijke economische tijd waarmee veel bedrijven te maken hebben, is er toch een lichtpuntje. Personeel en zakelijke relaties worden in het zonnetje gezet als zij een baby hebben gekregen. Ondanks lange tijd niet aanwezig te zijn geweest door zwangerschapsverlof, wordt de geboorte toch gevierd met een mooi kraamkado! Wat een geweldige baas heb je, als je zo’n attentie krijgt!

Totaalspeelgoed maakt originele en persoonlijke kraam kadootjes en ontdekt tot hun verbazing dat 80% van de bestelde kraam pakketten door bedrijven worden besteld. Dit varieert van autodealers en advocaten kantoren tot grote verzekeringsmaatschappijen. Zij laten het kado rechtstreeks naar het prille gezin zenden. Leuk om te weten dat niet alleen de Kerst dagen en Sinterklaas een reden is om een relatie geschenk te geven.

Wat ook een trend is dat een vrienden groep of een voetbal team, samen een kraam kado geven en de brandweer geeft i.p.v. een reusachtige krentewegge (krentenbrood van 1 meter die je moet invriezen omdat hij anders uitdroogt omdat hij te groot is) een Ferbedo brandweer loopauto kado. Ook het geven van luiers is helemaal in. Taartjes met als basis luiertjes en als “topping” leuke kraamkadootjes, is helemaal leuk om te krijgen. Luiers zijn helaas een onmisbaar onderdeel als de baby er eindelijk is maar als deze in de vorm van een taart wordt gegeven, worden de luiers toch feestelijk.

Op May 21, 2012